Termékek Menü

Milyen színű legyen a bolt?

Milyen színű legyen a bolt?Ha lakosság felé értékesít pontosan tudja, milyen nehéz ügyfeleket szerezni. Pedig a képlet egyszerű: minél több ember megy be az Ön üzletébe, annál több árut fog eladni.  Ezért meg kell tennie mindent annak érdekében, hogy a boltban több olyan érdekes és vonzó dolog legyen, amik növelik a vásárlók számát.

Mi az Olcsó Üzletberendezésnél a több mint 20 éves tapasztalatunkkal pontosan tudjuk, hogyan lehet ezt megcsinálni.

Ma az üzlethelyiség nagyon fontos, ám gyakran figyelmen kívül hagyott eleméről fogok beszélni: ezek pedig a színek.

Amikor egy üzletbe lépünk, nagyjából 90 másodperc alatt hozunk tudatalatti ítéletet a környezetről vagy egy áruról, és ebben legnagyobb részt a színek játszanak szerepet.

És valóban! Nincs semmi, amitől az emberek jobban éreznék magukat, mint a friss és vonzó színek. Ám ha rosszul választ színt, lehet hogy a vevői inkább menekülni fognak és nem özönleni. Mit tehetünk, hogy ezt megakadályozzuk?

Mit tehetünk, hogy a vevőink jól érezzék magukat és szívesen jöjjenek a boltba?

Kérje szakember segítségét. Üzletberendezési cégként a mi dolgunk, hogy megtaláljuk a tökéletes megoldást az Ön boltjában. És higgye el, sok jó szín közül lehet választani.

Tökéletes színeket a boltba

Igaz, hogy ma már az üzleteket könnyebb átfesteni mint régen, de még mindig jó ideig ugyanolyan marad a bolt. Éppen ezért bölcsen válasszon! Amellett, hogy milyen a cég arculata, sok más tényezőt is figyelembe kell venni.

Először is tudnia kell, hogy a színek befolyásolják az érzelmeket. Ezt mindig tartsa szem előtt, miközben egy belsőépítésszel vagy üzletberendezővel beszél a színekről. Továbbá ha úgy dönt, hogy trendi színeket alkalmaz, lehet, hogy gyakrabban kell majd változtatni az üzlet színeit. Ám a vevői így látni fogják, hogy követi legújabb divatot, és ez meg is nyugtatja őket: jó helyen járnak.

Mik a legújabb bolti szín trendek?

A semleges szín biztonságos választás, és leggyakrabban ezeket kérik a bolttulajdonosok. Ez persze nem jelenti azt, hogy az üzlet egy színű, hiszen az árnyalatok rengeteg lehetőséget adnak a játékra.

A sárga és arany nagyon meleg színek, és fényűző hatást adnak a térnek. Kitűnő választás ha egy olyan vonzó légkört szeretne, ahol a vásárlók királyoknak és királynőknek érzik magukat.

A kék egy nagyon nyugtató szín, és mint semleges, nagyon jól kombinálhatóak a különböző árnyalatai.  Egyébként ez a szín önmagában is nagyon jól működik. A legújabb trendek szerint ajánlom a páva kék, indigó, bíbor és lila árnyalatait.  Azok számára akik egy semleges színpárt keresnek, az antracitszürkével kombinálva lehet jó választás. Egy másik, divatos kombináció a kék és zöld árnyalatai, amik a természetre emlékeztetnek.

A fémes árnyalatok, mint például a réz, króm, acél és az ezüst egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. Ha a hétköznapi színeket túl unalmasnak találja, a fém kiegészítők csillogó és kifinomult megjelenésükkel nagyon jól ellensúlyozzák azt.

Egyéb szín trendek

A mintákat és nyomatokat miután éveken át elhanyagolták, újra visszajöttek a divatba, és nagyszerű stílust teremtettek. Nagy arabeszkek és barokk minták, valamint az egyenetlen színű megjelenés, különböző anyagok, a kő és beton utánzatai nagyon népszerűek. Mi is egyre gyakrabban alkalmazzuk.

A vintage stílusú üzletberendezés a maga ”újrahasznosított” és “felújított” megjelenésével ma még itthon picit idegen, mert a legtöbb ember szerint olcsó megoldásnak tűnik. Ugyanakkor globálisan egyre népszerűbb. Pont hogy nem olcsó, cserébe segít hogy kifejezze saját magát és elégedett legyen. Mivel nem lehet két egyforma vintage boltot berendezni, garantáltan egyedi lesz az üzlete.

Következtetés

Ne aggódjon ha van egy régi felújítandó üzlete, vagy azt tervezi, hogy nyit egy újat. De legyen résen!

Az egyik legfontosabb mielőtt építtetésre adja a fejét, hogy terveztessen egy olyan helyet, ahol az emberek jól érzik magukat. A színek meghatározása nagyon fontos, mégis sokan átsiklanak a kérdés fölött. A legújabb trendeket és egyéb elemeket bizony be kell csempészni a boltba.

A hatalmas választék megnehezíti a döntést. Ha elkezdi tervezni az üzletét, ne habozzon! Hívjon minket és segítünk.

Ez lesz az egyik legjobb döntése, amit valaha is tett az üzletéért!

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog