Termékek Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Garanciáink

Garanciáink

ÁrgaranciaÁRGARANCIA

Árgarancia, hogy mindig a kedvezőbb áron kapja!

Oldalainkon találkozhat ezzel a felirattal, de mit is takar, miben nyújt többet az Olcsó Üzletberendezés árgaranciája?
Árgarancia szolgáltatásunk keretein belül minden kedves Megrendelőnk számára garanciát vállalunk arra, hogy a kiválasztott terméket minden esetben a megrendelés pillanatában érvényes fogyasztói áron biztosítjuk. Így Önnek nem kell tartania a más kereskedőknél egyre gyakrabban tapasztalható "rendkívüli árváltozásoktól", melyeket leggyakrabban a nehezen beszerezhető üzletberendezési cikkek (például külföldi beszállító termékei) árfolyamváltozással és raktárhiánnyal igyekeznek magyarázni.

Amivel többet nyújtunk:

Garantáljuk, hogy a kiválasztott és megrendelt termékek fogyasztói áraiban a beszerzés alatt már nem érvényesítünk semmilyen kereskedői többletköltséget! Így nem kerül többe "hirtelen" a webáruházban már megrendelt termék.

Garantáljuk, hogy ha a termék ára a megrendelés leadása és átvétele között csökken, Önt az alacsonyabb áron szolgáljuk ki!

CseregaranciaCSEREGARANCIA

Vásárláskor többet vitt, mint amennyit valóban felhasznált? Semmi gond! 

6 hónapig visszahozhatja irodánkba a még nem felhasznált termékeket, alkatrészeket, és az értékét levásárolhatja nálunk!

A cseregarancia nem vonatkozik az egyedileg gyártott illetve a sérült, már használt termékekre. A termékeket eredeti csomagolásukban kell visszahozni hozzánk.

Elállási jogELÁLLÁSI JOG

A webáruházon keresztüli vásárlás szerődéskötésnek minősül. A szerződés nyelve: magyar. A webáruház nyelve: magyar.
A webáruházon keresztül történt vásárlás esetén a vásárló az áru átvételét követő 15 munkanapon belül - a törvényben biztosított 14 naptári napnál egy héttel hosszabb ideig -  indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. A 15. munkanapon elküldött elállás még érvényes! 
Az elállási igényt írásban jelezze kell felénk a megrendeles@olcsouzletberendezes.hu e-mail címen. Kérjük ebben az esetben a terméket az eredeti állapotában, lehetőség szerint eredeti számlával együtt az elállási igényének bejelentését követő 14 naptári napon belül küldje vissza a címünkre.  A termék visszaküldése minden esetben a vásárló költségére történik.
Kérjük a visszárut NE utánvéttel adja fel, mert az ilyen csomagokat nem áll módunkban átvenni. A termék visszaérkezése után kollégáink átnézik a termékeket és amennyiben újként eladható állapotban kapjuk vissza intézkedünk a megrendelés összegének visszautalásáról. Jogszerű elállás esetén nem csak a vételár, hanem a fogyasztó által megfizetett kiszállítási díj is teljes egészében visszajár, a termék visszaküldésének költségét viszont a vevő viseli! Amennyiben a visszaküldést nem tudja megszervezni, szívesen segítünk ebben Önnek. Ennek költségét a visszautaláskor levonjuk a visszajáró összegből és a csökkentett díjat utaljuk el Önök részére. A visszafizetés a termék(ek) visszaérkezésétől számított 14 naptári napon belül a vásárló bankszámlájára történik banki átutalással.

Az elállási lehetőség kizárólag az eredeti állapotú, sértetlen, új, nem használt termékekre vonatkozik. A visszaérkezés után kollégáink alaposan megvizsgálják a termékeket és amennyiben a visszaküldött termék nem felel meg ezeknek a feltételeknek, abban az esetben az elállási jog nem, vagy csak részben érvényesíthető. Az elállási joggal a jogszabály szerint csak fogyasztók (természetes személyek) élhetnek.