Termékek Menü

Mik azok az üzletberendezések, amik egy boltból sem hiányozhatnak?

Mik azok az üzletberendezések, amik egy boltból sem hiányozhatnak?A kiskereskedelemben számos üzletberendezés szükséges ahhoz, hogy a megvásárlásra kínált termékeket bemutassuk, és az ügyfeleknek a vásárlás nagy élmény legyen.

Mi pedig több, mint 20 éve ezzel foglalkozunk.

A 20 és 500 m2 közötti üzletek berendezése a specialitásunk. Ezzel foglalkozunk több, mint 20 éve, erről blogolunk, erről szól a magazinunk is.

Partnereink üzlethelyiségéből kihozzuk a maximumot: a lehető legrövidebb idő alatt egy olyan üzletet rendezünk be, ahova szívesen mennek be a nézelődők és elégedett vásárlóként visszatérnek.

Garanciánkkal pedig minden partnerünk a legnagyobb biztonságban érezheti magát.

Alusínes panel kiegészítőkkel

Legnépszerűbb termékcsoportunk az alumínium sínes MDF panel. Azért a partnereink kedvence, mert szabadon variálható, a több százféle kiegészítőt egy mozdulattal lehet egyik sínből a másikba akasztani.

Rendezvényekre, kiállításokra tökéletes választás, és gyenge gipszkarton vagy rossz minőségű falak esetén a saját lábon álló, önálló paneltartóval is szerelhető.

120 x 240 cm-es MDF panel; 10 vagy 15 cm-es síntávolság raktárról, egyedi síntávolság rendelésre; bármilyen irányban méretre szabjuk; készleten fehér, juhar, bükk, cseresznye, ezüst és wenge színekben tartunk, de további 15 színben rendelhető; több mint 60 féle kiegészítő raktáron; rendelésre bármilyen méretű és színű egyedi alkatrészt rövid határidővel legyártunk.

Jolly krómcsöves rendszer

A világon az egyik legelterjedtebb, szabadon variálható üzletberendezési rendszer. Szinte bármi megépíthető belőle, ami egy üzlet berendezéséhez szükséges: pult, próbafülke, szék, polc, vagy térállvány. Kiválóan kombinálható a krómozott ráccsal.

  • több mint 100 féle csatlakozóelem
  • jól variálható
  • könnyen szerelhető
  • bútorlappal, üveggel, tükörrel is kombinálható
  • később is szabadon bővíthető, átalakítható

Rácsos falak állványok

A rácsos falak és állványok sokféle lehetőséget nyújtanak üzletek berendezésénél. Legnagyobb előnye a modulrendszerű felépíthetőség és a szabadon variálhatóság. A rácsok 50 x 50 mm rácsosztásúak, abba számtalan kiegészítő (kampó, polctartó, vállfatartó, szemüveg- és cipőtartó stb.) akasztható. Krómozott és szinterezett kivitelben falra szerelhető és lábon álló változatban is elérhető. Esztétikus és időtálló berendezés az Ön igényei szerint, rendkívül kedvező áron.

Árukínáló állványok, displayek

Üzletben vagy az üzlet előtt elhelyezhető árutartók kiváló lehetőséget biztosítanak arra, hogy a vevők akár az eladótérbe való belépés előtt lássák kínálatát, illetve az üzletben kis helyen prezentáljon sok terméket. Általunk gyártott fém üzletberendezési eszközökkel (képeslaptartókkal, újságtartókkal, szemüvegállványokkal és egyéb display rendszerekkel) találkozhat a legnépszerűbb üzletekben, hipermarketekben, és benzinkutakon is.

Turkáló és bevásárló kosarak

A kényelmes bevásárlást egy jó kosár is nagyban elősegíti.

Üvegvitrinek

Az üvegvitrinek széles körben használható megoldások üzletek, irodák, múzeumok, oktatási intézmények és kiállítótermek részére. A jól bevált méreteken kívül az Ön igénye szerint egyedi kivitelben is rendelhető.

A vitrinek hideg-, meleg fehér és színes energiatakarékos LED világítással is rendelhetők rövid határidővel. Akár forgó polcos kivitelben is legyártjuk.

Pultok és bútorok

Pultjaink, melyeket egyedi dizájnnal és korszerű, energiatakarékos LED világítással emelünk ki a tömegből, üzletekben, recepciókon, szállodákban, sportlétesítményekben, hivatalokban is megtalálhatók.

A gondolákat természetesen forgatható és kerekes kivitelben is legyártjuk Önnek.

Annak érdekében, hogy a bolt tetszetős legyen, fontos a rendelkezésre álló teret a lehető legjobban kihasználni mind tárolásra, mind termék bemutatásra.
Szerelhetjük ezeket falra, vagy akár folyosókat is kialakíthatunk a gondolákkal.
Az üvegvitrinek pedig hihetetlenül széles körben használható termékbemutató állványok, és a polconkénti, akár változtatható színű világítás nagyon könnyen magára vonja a tekintetet. Nagyon jól mutatnak benne az apró, de magas árú termékek.
Egyre azonban fokozottan figyeljen: nem mindig az olcsó kerül a legkevesebbe!

Ne feledje: a siker kulcsa az, hogy segítsen a vásárlóknak megtalálni az árut.

Következtetés

Szinte minden kiskereskedelmi üzlet sikerében fontos szerepet játszanak a berendezések. A legfontosabb annak biztosítása, hogy a bolt átlátható, jól berendezett legyen, így a vevők szívesen vannak az üzletben, és tovább is maradnak bent. Minél tovább marad, annál nagyobb az esélye, hogy több terméket vásárol.

Akár meglévő üzletének van szüksége ráncfelvarrásra, akár újat építene, ne csak a polcok segítségét vegye igénybe, hanem az Olcsó Üzletberendezés tapasztalatát és szakértelmét is.

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog