Termékek Menü

Hogyan befolyásolja az üzlet bevételét a próbababa?

Hogyan befolyásolja az üzlet bevételét a próbababa?A bolt kialakításának kulcsfontosságú eleme, hogy a vásárlók pontos képet kapjanak az eladásra kínált termékekről. A használt színektől a tájékoztató táblákon és az árukínáló állványokon át a kirakatig sok mindenre oda kell figyelni a tervezésnél. A próbababa segíthet, hogy "ütős” legyen az üzlet dizájnja.

Mi az a próbababa?

Próbababa emberre hasonlító stilizált figura. Rengeteg különböző anyagú, formájú és méretű próbababa létezik, így Ön is könnyen megtalálhatja az üzlete és a kínálata számára leginkább megfelelőt..

Mire jó a próbababa?

Vegyünk például egy butikot. Mivel a ruhák teljesen máshogy néznek ki összehajtva a polcon vagy vállfára lógatva, mint egy emberen, a próbababának köszönhetően a vevő el tudja képzelni, hogy állhat rajta az adott ruhadarab.

Milyen lehet a próbababa?

Mint Gombóc Artúr csokoládéja, a próbababa is sokféle lehet. Lehet teljes méretű, gyermek méretű, feles torzó, háromnegyedes torzó, vagy egy egyszerű fej. Lehet karcsú, molett, várandós, modern megjelenésű, rusztikus és régimódi vagy akár merész és elvont.

Hol használható a próbababa?

Hogy csak néhány példát említsek:

  • ruházat megjelenítéséhez
  • kiegészítők megjelenítéséhez (paróka, sálak és táskák)
  • bútorok és berendezések használatának bemutatásához
  • lakberendezési tárgyként
  • “bútorként” (például kabát- vagy kalaptartó)
  • dizájnelemként

A próbababa segíthet a saját személyiségét és stílusát megmutatni az üzletében.

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog