Termékek Menü

5 üzletberendezési ötlet, amik garantáltan megnövelik az eladást

5 üzletberendezési ötlet, amik garantáltan megnövelik az eladástAz évek során rájöttem, hogy ez az öt üzletberendezési ötlet segített leginkább növelni az ügyfeleink értékesítését.

Tessék belőle szemezgetni.

Lebegő polcok

Bár ez nem éppen innováció, de úgy tűnik, hogy a semmiből előtűnő polcok utat találnak maguknak szinte minden modern megjelenésű üzletben. Azt tapasztaljuk, hogy ez nagyon jól működik a kis terekben. Ezért ez az egyik kedvencünk a polcok és árukínálók körében. Miért? Mert nem csak szép és rengeteg alapterület takarít meg, hanem a szó szoros értelmében is emelkedett megjelenést kölcsönöz a bemutatott termékeknek.

Háttérvilágítás a polcokhoz - erős színekkel

A fal festése helyett már a fehér és semleges színű falak és polcok vannak divatban. Komoly háttérvilágítással...  A márka vagy a termék számára a lehető legjobb színű világítást állíthatunk, még új termékkihelyezésnél is. Az RGB színű ledekkel szabadon variálhatja a világítást.

Dolgoztassa a koncepciót

Ha egy új terméket jelenít meg, akkor kétségtelenül egy erős koncepció áll mögötte. Valószínűleg a hirdetéseket is ez alapján készítették el. Használja ezt a bolti kihelyezés tervezéséhez is, különösen ha a termék zászlóshajója az Ön kínálatának. Megtervezheti a teljes üzletet, csak egy falat, vagy csak a termék közvetlen környezetét.

Legyen otthonos az üzlete

Egyes ügyfelek folyamatosan azért jönnek vissza, mert otthon érzik magukat az üzletben. Például egy ruházati boltot úgy rendezzen be, mint egy elegáns gardróbot. Legyen kényelmes, nyitott, tiszta, és tegyen az üzletbe egy kanapét a vevő kísérőjének. A kulcs itt az, hogy a vevők jól érezzék magukat az Ön üzletében.

Hozzon létre egy feltűnő környezetet

Néhány ügyfelünk azt választotta, hogy kitűnjön a konkurensei közül. És bizony legtöbbjük arról számolt be, hogy ez segített nagyobb forgalmat generálni. Választhat monokróm témát, de választhat színes, kirívó dizájnt is, ha a márka éppen úgy kívánja.

Ezek csak a jéghegy csúcsa, amikor az értékesítést növelő üzletberendezési ötletekről beszélünk. Az egész a blogunk erről a témáról szól. Ügyeljen arra, hogy továbbra is nézzen vissza minden héten, és olvassa el a legújabb blogbejegyzéseket.

Vagy kövessen a Facebookon és YouTubeon az azonnali, friss információkért!

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog