Termékek Menü

Modern üzletberendezés - VIGYÁZAT, nagy port kavar!

Modern üzletberendezés - VIGYÁZAT, nagy port kavar!Bár nincs "jó" vagy "rossz" amikor az üzletberendezés designjáról beszélünk, vannak bizonyos stílusok, melyekkel elérhetjük hogy a bolt több figyelmet kapjon mint a konkurensek. Egyes kiskereskedelmi üzletek tulajdonosai azt választják, hogy a design megfeleljen a forgalmazott termékeknek, míg mások letisztult, modern megközelítést szeretnének.

Mivel már több mint 20 éve tervezünk és építünk üzletberendezéseket, őszintén mondhatom, nincs hálásabb design, mint a modern üzletberendezés design, hiszen mind a két fenti kritériumnak meg tudunk felelni.

Modern üzletberendezés

Ebben a cikkben elmagyarázom, miért zseniális húzás a modern designt választani, és példákat is mutatok.

Mi a modern design?

A modern üzletben tiszta vonalak, élek és görbék vannak. Az üzlet egyszerű, letisztult, tágas, minimalista, a hangsúly pedig a kiváló helykihasználáson és a funkcionalitáson van.

Ezt legkönnyebben a felhasznált anyagokkal érjük el. Semleges színek és elsődlegesen üveg, króm és fém kerülnek felhasználásra. A modern designnal a teljes helyiség nyitott, letisztult, tökéletesen berendezett, és mégis egyszerű. A modern design számos előnnyel jár.

A modern üzletberendezés design előnyei

A tiszta és modern design kiemeli a termékeket a boltban. A modern üzletberendezési design alkalmazásával a hangsúly pontosan ott lesz, ahol lennie kell - a termékeken. Amikor az ügyfelek bemennek az üzletbe, akkor a figyelmük az árura összpontosul. A termékek előtt fognak állni, mert a tér zavartalan, jól átgondolt és tiszta, felesleges figyelemelterelő apróságok nélkül. A termékek a leginkább szemet gyönyörködtető módon jelennek meg, és így vonzzák a vásárlók tekintetét.

A modern kialakítás lehetővé teszi a fogyasztók számára, hogy könnyedén eligazodjanak a boltban. Még ha kicsi is a boltja, válasszon modern designt! Akkor biztosan nagyobbnak fog hatni. A vásárlók könnyedén mozoghatnak a térben, böngészhetnek a termékek között, és egyszerűen élvezni fogják a vásárlás élményét. Másrészt, ha a bolt zsúfolt, és rendezetlen, a vevők valószínűleg túlterheltek fogják érezni, és rövid időn belül el akarják hagyni a helyiséget. Mivel bolttulajdonosként mindent meg kell tennie, hogy egy igazán magával ragadó élményt biztosítson az ügyfeleinek, az egyedülálló, modern design minden bizonnyal megoldást nyújt erre.

Az egyszerűség soha nem megy ki a divatból, mondhatni időtlen. Ezt nagyon fontos tudniuk az üzlettulajdonosoknak, hisz ez azt jelenti hogy nem kell olyan gyakran átépíteni az üzletet.

Példák a modern designra

Néhány a legjobb modern üzletek közül: Wieden + Kennedy iroda New York, Alexander Wang áruház Tokió, Japán, Graz Tourismus Information Center Graz, Ausztria Hotel Icon Kowloon, Hong Kong, Boutique Las Chicas, Belo Horizonte Brazília...

Ám nem kell ilyen messzire menni jó példáért. Itt van karnyújtásnyira a Blue Shoes üzlete.

Modern üzletberendezés - VIGYÁZAT, nagy port kavar!

Tiszta, modern design. A nyitott tér és az egyszerűség állnak a középpontban, és úgy néz ki, igen látványos is. Egyértelmű, hogy ez egy globális trend, és nem úgy tűnik, hogy egyhamar leáldozóban lesz.

Következtetés

Sok előnye van a modern üzletberendezés designnak. Az Ön áruja nagyobb hangsúlyt kap, a vásárlók pedig teljes mértékben összpontosítanak a termékekre. A vevők képesek lesznek könnyedén eligazodni a boltban, mert a tér egyszerű, letisztult, funkcionális és tökéletesen rendezett. Ráadásul mivel nem kell gyakran átalakítani az üzletet, pénzt takarít meg.

Ha Ön is ilyen üzletet szeretne magának, keressen minket! >>

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog