Termékek Menü

Miért a jól elhelyezett polc a hatékony üzletberendezés titkos összetevője?

PolcA kiskereskedelemben számos üzletberendezés szükséges ahhoz, hogy a megvásárlásra kínált termékeket bemutassuk, és az ügyfeleknek a vásárlás nagy élmény legyen. Ha egyszerűek szeretnénk maradni, egy magas színvonalú és funkcionális polcrendszer sokat segít ebben.

Tudta hogy a boltban megfelelő polcok segítségével növelheti az értékesítést? Kihasználva a bevált technikákat ez egyszerű trükk, hogy befolyásolja a potenciális ügyfelek vásárlási döntését.

A vásárlási döntések nagyjából 70%-a nem tervezett, és a vevő a polc előtt dönt

Például már rég bebizonyosodott, hogy ha szemmagasságban helyezi ki a terméket, akár 100% -kal gyorsabban eladja. Még akkor is, ha ezek drágábbak, mint a kevésbé látható termékek. Emellett tanulmányok is megerősítették, hogy ha több terméket tesz a polcra, valószínűbb hogy az ügyfelek többet fognak vásárolni, mint amennyit eredetileg akartak.

Annak érdekében, hogy a bolt tetszetős legyen, fontos a rendelkezésre álló teret a lehető legjobban kihasználni mind tárolásra, mind termék bemutatásra.

Szerelhetjük ezeket falra, vagy akár folyosókat is kialakíthatunk a gondolákkal.

Az üvegvitrinek pedig hihetetlenül széles körben használható termékbemutató állványok, és a polconkénti, akár változtatható színű világítás nagyon könnyen magára vonja a tekintetet. Nagyon jól mutatnak benne az apró, de magas árú termékek.

Egyre azonban fokozottan figyeljen: nem mindig az olcsó kerül a legkevesebbe!

Ne feledje: a siker kulcsa az, hogy segítsen a vásárlóknak megtalálni az árut.

Következtetés a polc alkalmazásával kapcsolatban

Szinte minden kiskereskedelmi üzlet sikerében fontos szerepet játszanak a polcok. A stratégiailag kulcsfontosságú helyekre a megfelelő magasságban kihelyezett polcokon bemutatott áruk garantáltan segítenek növelni az értékesítést. A legfontosabb annak biztosítása, hogy a bolt átlátható, jól berendezett legyen, így a vevők szívesen vannak az üzletben, és tovább is maradnak bent. Minél tovább marad, annál nagyobb az esélye, hogy több terméket vásárol.

Akár meglévő üzletének van szüksége ráncfelvarrásra, akár újat építene, ne csak a polc segítségét vegye igénybe, hanem az Olcsó Üzletberendezés tapasztalatát és szakértelmét is.

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog