Termékek Menü

Egyszerű üzletberendezés fejlesztések a több ügyfélért

Egyszerű üzletberendezés fejlesztésekSok üzlettulajdonos fejében él az a tévhit, hogy a üzletberendezés fejlesztése az üzlethelyiség teljes átalakításával jár. Emiatt gyakran elhalasztják a tervezett felújításokat és pénzt tesznek félre az üzletberendezés későbbi megvásárlására, mert hatalmas költségre számítanak.

Ha megnéz néhányat a legnépszerűbb üzletberendezések közül, látni fogja, hogy még a legegyszerűbb, legkisebb fejlesztés is képes lényegesen több ügyfelet hozni a boltba. Az alábbi változtatások tapasztalataink szerint olcsók, egyszerűek, és hatékonyan növelik a bolt jövedelemtermelő képességét.

Átlátható üzletberendezés

Ez egy olyan kérdés, amit jobb már a tervezésnél figyelembe venni. A kassza környékén például kell hely a pénztárosnak, az impulzus vásárlást segítő árukínáló állványoknak , és természetesen a vásárlást épp befejező, pakoló vásárlónak is. Ez persze azt jelenti, hogy érdemes polcos megoldást választani az áru kihelyezéséhez, de ne aggódjon: ha egyszerűbb anyagokat választ, az üzletberendezés is jóval olcsóbb lesz. A krómozott és a festett falisínes rendszer például olcsó, de meglepően hatékony, ha nyitott teret szeretne a boltban. Ne feledje! Ha a bolt túl zsúfolt, akkor fizető ügyfeleket veszít, mert egy zsúfolt üzlet kis üzlethelyiség benyomását kelti. Ha az üzletberendezés segítségével képes hatékonyabban tárolni és megjeleníteni a termékeket, akkor biztos, hogy több fizető ügyfelet nyer, hiszen könnyebb lesz mozogni a boltban.

Optimális termékkihelyezés

Ez megint egy olyan tipp, aminek igencsak jót tesz polcrendszeres üzletberendezés. Ha Ön például ruhákat árul, lényegesen vonzóbb a vevői számára, ha a termékeit stílus vagy szín szerint csoportosítja. A legtöbb ember szeret szín alapján vásárolni, és így egy csomó időt spórol a vevőinek - amiért nagyon hálásak lesznek.

Több interaktív eszköz

Kevés személyzet? Nem probléma. Vannak olyan gépek, amelyek automatizálják a bolt működését. Hála az érintőképernyős monitoroknak és számítógépes szoftvereknek, a vásárlók kiszolgálhatják magukat, vagy várakozás helyett azonnal információhoz jutnak a termékkel kapcsolatban. Azt azért fontosnak tartom megjegyezni, hogy egy szakképzett, jól felkészült, kedves és mosolygós eladót semmilyen gép vagy üzletberendezés sem pótolhat.

Kanapék és gyereksarok

Ruha vagy cipőüzlete van? Idősek járnak a boltjába? Vagy talán a feleségek, akik gyakran elhozzák a gyereküket vagy a férjüket? Tegyen ki nekik egy kanapét és egy játszósarkot - már ha a bolt területe és az üzletberendezés engedi. Ily módon a vevő társa nem fogja kérni őt, hogy siessen. Logikus, nem?

Ez csak néhány ötlet, ami segít Önnek több ügyfelet szerezni.

Ne bízza olyanra ezt a feladatot, aki nem tudja, mit csinál.

Bárcsak minden üzlethelyiség klassz lenne! De nem az.

Ehhez igényes, praktikus, modern üzletberendezésre van szükség, olyanra, ami segít az eladásban is.

A 20 és 500 négyzetméter közötti üzletek berendezése a specialitásunk. Ezzel foglalkozunk több, mint 20 éve, erről blogolunk, erről szól a magazinunk is.

Partnereink üzlethelyiségéből kihozzuk a maximumot: a lehető legrövidebb idő alatt egy olyan üzletet rendezünk be, ahova szívesen mennek be a nézelődők és elégedett vásárlóként visszatérnek.

Garanciánkkal pedig minden partnerünk a legnagyobb biztonságban érezheti magát.

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog