Termékek Menü

7 ok, amiért az üvegvitrin nem megy ki a divatból

Olcsó üzletberendezés blog - 7 ok, amiért az üvegvitrin nem megy ki a divatbólGyűjtemények, dísztárgyak, értékes ritkaságok, de egyszerű használati eszközök tárolására is kiválóan alkalmas és alkalmazott bútor már több száz éve az üvegvitrin. Ez az üveges szekrénytípus védi a gyakran nehezen takarítható kiállított tárgyakat, de nem takarja el őket, így folyamatosan gyönyörködhetünk bennük.

Az elmúlt több, mint 20 év során rengeteg üvegvitrin került ki az üzemünkből. Bár nehéz takarítani, annyira esztétikus és praktikus, hogy soha nem megy ki a divatból.

  • Az üvegvitrin optimális helykihasználás szempontjából is. Gondoljunk csak bele, mennyi minden elfér a polcain egy adott alapterületen. Ám nem ez a legfőbb előnye.
  • A legtöbb üvegvitrin biztonságos és zárható, hiszen általában a kis méretű, de drága termékeket szoktuk ezekben bemutatni. Vagy a jövő évi újdonságokat. Legyen az akár ékszer, telefon vagy horgászorsó.
  • Az üvegvitrin keret nélkül is rendelhető. Ebben az esetben speciális, edzett üvegből készül. Az edzett üveggel gyártott üvegvitrin némi biztonságot is ad a szállítás közbeni sérülés vagy vandalizmus ellen.
  • A jó üvegvitrin figyelemfelkeltő. Minden üvegvitrin kérhető egyszínű vagy RGB világítással is. A LED technológia a vitrin világítás területén is sikerrel bevethető: csúcsminőségű fényt biztosít, nem károsítja a tárgyakat, és még az áramköltségeken is spórolhat vele. Ilyen fénynél sokkal jobban mutatnak a drága apróságok. Egyszínű fehér világítással inkább az üzletbe, színváltó világítással inkább a kirakatba való az üvegvitrin.
  • Szinte mindegyik üvegvitrin jó ár/érték arányú, hiszen kiemeli a benne tartott terméket, és így nagyon megnöveli annak eladását is.

És álljon itt néhány tipp a berendezéshez:

  • Azt a tárgyat, amit fontosnak tartunk, úgy helyezzük el, hogy egyedül álljon, semmi ne vonja el róla a tekintetet.
  • Ha mód van rá, világítással is kiemelhetjük a látványt. Nem csak fölülről, hanem oldalról is világíthatunk.
  • Az üvegpolcos vitrinek módot adnak arra, hogy a világítással az alsó polcokra is szép, szórt fény jusson.
  • Ha a vitrin hátfalára tükröt erősítünk, izgalmas látványt hozunk létre. Olyan tárgyaknál lehet ez fontos, amelyeket minden oldaláról meg akarunk mutatni.
Ha pedig valami egyedire vágyik, természetesen segíteni is tudunk.
Tartalomhoz tartozó címkék: Blog